Wilfried van Bree - Agenturen & Acquisitie

bevestigingstechniek

bevestigingstechniek is een belangrijk techniek om dingen te bevestigen. Erg geschikt voor technische bedrijven. Wij leveren aan de b2b markt.

Wij leveren bevestigingstechniek van WEMAG, EURO-LOCK en KLEBTECH. Wilt u meer informatie over deze producten neem dan gerust contact met ons op. Deze pagina is nog in bewerking en er zal zeer snel meer informatie volgen over de producten die u bij ons kunt aanschaffen uit de categorie bevestigingstechniek.

bevestigingstechniek

Wilt u meer informatie over producten en merken die geleverd worden door Compleetpakket? Neem dan contact met ons op. Wij verzorgen de acquisittie van WEMAG en EURO-LOCK producten in Nederland. Dit betekent dat wij een zeer ruim assortiment hebben met alle producten voor op de werkvloer. U kunt bij ons bestellen door contact op te nemen. Wij leveren bevestigingstechniek aan de b2b markt en wij hebben daarbij de focus op oost Nederland. Wij zijn gevestigd in Zeddam en ons Kvk nummer is: 55771017

Naast deze producten kunt u bij ons ook terecht voor gereedschap, machines draai- en freeswerk en pbm (werkkleding). Een groot aantal van deze producten hebben wij op voorraad en daarom kunnen wij dit snel leveren.

Wilt u eens kennis maken met ons bedrijf? wij komen graag langs op uw locatie en desgewenst bent u ook van harte welkom op ons kantoor in Zeddam.